top of page
Writer's pictureHelena Antonopoulos

Better together!

Το ΜΑΖΙ είναι σίγουρα καλύτερο!


Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που παραδοσιακά γιορτάζεται η Αγάπη. Άλλωστε, η καλλιέργεια και η διατήρηση σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων απαιτεί συστηματική προσπάθεια και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ευκαιρία που πρέπει όλα τα ζευγάρια να αδράξουν για να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στη σχέση τους. Φορέστε λοιπόν τον καλύτερό σας εαυτό, βάλτε στην άκρη κάθε είδους περισπασμό και αφιερώστε κάποιες ώρες μόνο για εσάς και τον έρωτά σας!


Ο Γιάννης και η Στεφανία αποφάσισαν να γιορτάσουν την αγάπη τους με ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο, το οποίο επιμελήθηκε η Μαρία Μητσάκου από την Dreamy Events.


Photo Credits: Cult Pics


Τους υπέροχους χώρους του Brown Beach Chalkida επέλεξε το πανέμορφο ζευγάρι για να δειπνήσει στη γιορτή της αγάπης. Η Μαρία από την Dreamy Events ετοίμασε για τους δύο ερωτευμένους ένα ρομαντικό σκηνικό-έκλπηξη, στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα του πάθους και της πολυτέλειας: το κόκκινο και το χρυσό. Μία υπέροχη αψίδα με κατακόκκινα μπαλόνια έδωσε το σύνθημα της βραδιάς: Better Together! Το ΜΑΖΙ είναι καλύτερο!

Υπέροχες ανθοσυνθέσεις κοσμούν το κατάλευκο τραπέζι με τις ροζ λεπτομέρειες, ενώ τα αρωματικά κεριά δίνουν μία επιπλέον αίσθηση ρομαντισμού. Τα πολυτελή σερβίτσια και τα κρυστάλλινα ποτήρια υποδηλώνουν τη σημαντικότητα της βραδιάς.






Από το ρομαντικό δείπνο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το γλυκό επιδόρπιο σε σχήμα καρδιάς, με το οποίο με πολύ αγάπη ο Γιάννης τάισε την αγαπημένη του Στεφανία!




Γιορτάστε την αγάπη καθημερινά! Ένα τρυφερό φιλί, μία αγκαλιά, μία γλυκιά κουβέντα αρκούν για να κάνουν τον άνθρωπό μας ευτυχισμένο! Βάλτε μία μικρή πράξη αγάπης στη λίστα με τις καθημερινές σας συνήθειες!


Αν πάλι θέλετε να γιορτάσετε λίγο πιο ξεχωριστά και να οργανώσετε μία μαγική βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες σας, μπορείτε να εμπνευστείτε από το ρομαντικό δείπνο που σας παρουσιάσαμε!





Event Planning & Design: Dreamy Events by Maria Mitsakou

Photography: Cult Pics

Floral Design: Floral Tales

Sweets: Tsatalmpasis

Candles: Candle Stories

Plexiglass: Plexi Lab

Hair Artist: Elena Pithoula

Couple: John & Stefania




Comments


bottom of page